Víte, co získáte, když spojíte romantiku s dobrodružstvím?

Výlet balonem. Nejoblíbenější zážitek v Česku přidává k malebným výhledům i špetku adrenalinu. A když dodáme, že jde o let největším balonem v ČR i střední Evropě, prožijete něco neopakovatelného.

Prozkoumejte svět z ptačí perspektivy v největším balónu

Vystoupat do výšky a jen tak se kochat krajinou pod sebou. To Čechy táhne. Možná neuvěříte, ale na létání balonem se v tuzemsku čeká týdny. I proto se zážitková firma Zážitky.cz rozhodla rozseknout problém po svém.

Česká balonářská firma Kubíček jí ušila největší horkovzdušný balon ve střední Evropě. Nebeský obr se tyčí do úctyhodných 37 metrů. To je stejná výška jako u 12patrové bytovky nebo 11 autobusů na sobě. Let si pak užije až 24 lidí, tedy 3× více než běžně.

Největší český balon doposud měřil 31 metrů. Zážitkový balon ho ale ještě o 6 metrů převyšuje.

Poznejte nejkrásnější místa z balonu ve variantě maxi

Konopiště, Karlštejn, Český Krumlov, Český ráj. Výlet největším balonem v Česku skýtá pohledy na nejpěknější kouty naší republiky. Pro zajímavost. Soukromé létání největším balonem nabízí odletových míst ještě více – Bouzov, Brno, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Hradec Králové, Kroměříž, Nepomuk, Olomouc a jiné. Jde tak o skvělý tip pro dobrodružné rodiny či na firemní akci.

K létání nad perlami české krajiny se časem přidá i putovní cesta po celé republice.

Jedinečný zážitek a vzpomínka napořád

Letce čeká romantika říznutá dobrodružstvím v oblacích. Po přistání na louce si každý projde křtem prvoletců. A jako bonus se dozví zajímavosti z historie balonového létání. To vše s kapkou příjemného sektu v ruce.

Krásný dárek pro každého. Navíc bezpečný. Balony se pravidelně revidují. A díky zápisu v leteckém rejstříku se na ně vztahují nejpřísnější bezpečnostní podmínky. 

Líbí? Vyhlídkový let největším balonem najdete na Zážitky.cz. Po zakoupení vám ihned dorazí na e-mail. Na uplatnění máte čas 24 měsíců. Termín se dá navíc kdykoliv přerezervovat. Stejně tak můžete změnit místo odletu. A kdybyste se přece jen rozmysleli, zážitek se dá až do 60 dnů vrátit. 

Exit mobile version