Jak si vyčistit hlavu? Hloubkovou očistou auta!

Pokud chcete mít opravdu dokonale vyčištěného bouráka – budete potřebovat kvalitní autokosmetiku, ale hlavně elektrické pomocníky, kteří vás nebudou limitovat kabely.

Dělaní – to vám úsměv zachrání! Nebo jak to bylo v té písničce? I když právě třeba nemusíte patřit mezi milovníky úklidu, právě čištění auta může být dobrou náhražkou takové dobře mířené terapie. Jak je to možné? A proč to taky zkusit?

Dostanete se na čerstvý vzduch – a co si budeme, jaro je v plném proudu a jen chvilkovým pobytem venku můžete cítit, jak vám sluníčko pumpuje energii do žil. Dalším skvělým důvodem je pohyb – taková hloubková očista interiéru auta vás pěkně protáhne a zaměstná, ale ne tolik aby vás vyšťavila. Dalším pozitivním faktorem je hudba. Zkrátka pusťte si k práci rádio a pořádně se zavlňte a „zabékejte“ si, protože jak zpívali Lunetici – hudba je lék. A nakonec – dobrý pocit, ten se dostaví nejen po dobře odvedené práci, kdy auto čerstvě voní, ale pokaždé, když sednete za volant a vzpomenete si, jak se vám to čištění pěkně povedlo.

A aby vás čištění opravdu nestresovalo a mohli jste jej dělat kdykoliv, a hlavně kdekoliv – máme pro vás i tipy na pomocníky, kteří si získají vás i vaše auto!

Rychle vyčištěný interiér auta – kdekoliv!

Už jste vyklepali koberečky a pořádně vysáli sedačky? Pak přichází na řadu další pomocník, kterého po zimě pravděpodobně využijete i doma nebo na terase. Sedačky mají paměť – ukládá se do nich každá rozlitá limča, ukápnutá zmrzlina, pot i pachy mokrých mazlíčků. To vše ale můžete celkem snadno z čalounění dostat.

Výkonný aku tepovač SE Compact Battery si vás získá nejen díky svobodě pohybu, ale také díky skvělému výkonu, se kterým vlákna sedaček, koberečků i potahu v kufru vyčistíte opravdu do hloubky. Velikou výhodou je možnost využití stroje bez přístupu k elektrické zásuvce. Baterie 18 V zajistí energii až na 24 minut. Dlouhá a ohebná sací hadice s vnitřní hadicí na čisticí prostředek zaručují velké pohodlí a flexibilitu při čištění i na těžko přístupných místech. Hravě tak zvládnete autosedačky, čalounění na zahradním nábytku i kobercích. Po práci stačí spustit funkci hygienického proplachu. Ten odstraní nečistoty z přístroje a hadice, takže zabraňuje vzniku bakterií a zápachu. A tepovač je opět připraven vám posloužit.

Mrkněte na možnosti tepovače:

Wellness pro auto!

Aby auto dobře sloužilo, reprezentovalo, a hlavně stále vám dělalo radost, můžete mu dopřát takový malý wellness. Stejně jako pleť vaší drahé polovičky si i interiér vašeho miláčka žádá menší péči. Věřte, že využití autokosmetiky rozhodně nebudete litovat!

Čistič interiéru auta Kärcher RM 651 vás potěší zejména, pokud hledáte univerzální čistit, který použijete jak na sedačky, palubku, displeje či umělou kůži. Účinně odstraňuje pachy a nečistoty, jako je špína, otisky prstů, mazací filmy, zbytky jídla a pití, stejně jako sluneční krém.Zároveň s jeho použitím předcházíte znečištění v takovém rozsahu. Jeho příjemná citrónová vůně navrátí do vašeho auta svěžest.

S čističem autoskel Kärcher RM 650 se podíváte na zoubek i odolným nečistotám, jako jsou mastné otisky prstů. Využijete jej i na zrcátka, čelní skla nebo světlomety, protože si bezvadně poradí i se zaschlým hmyzem a ulpívajícími emisemi.  Na sklech nezůstanou šmouhy ani odlesky. Použitím prostředku předcházíte i opětovnému velkému znečištění. Takže budete mít dlouho krásný výhled a přehled.

Na palubní desce se kromě špíny a mastným flekům chceme vyhnout ještě jedné nepříjemnosti – škrábancům. Občas stačí ale jeden neobratný pohyb s klíči nebo dlouhými nehty a rýha je na světě. S čističem palubní desky Kärcher RM 652 hloubkově odstraníte špínu a zároveň i plastový povrch chráníte před vodou i nečistotami. Díky UV ochraně zpomaluje žloutnutí a ztrátu barvy. Navíc skryje i jemné škrábance, takže kokpit vašeho auta zůstává déle krásný.

Více informací o pomocnících naleznete na www.karcher.cz nebo www.svetcisteni.cz.

Exit mobile version